Kleur van het jaar 2021 - Flexa

Hoera, hij is er! De nieuwste kleur van Flexa, Brave Ground.

De Flexa Kleur van het Jaar 2021 is Brave Ground™: een warme, natuurlijke neutrale kleur met mogelijkheden en stabiliteit. Het is een veelzijdige tint die andere kleuren laat stralen.


BRAVE GROUND - Een warme en zachte bruintint voor een rustgevende omgeving

De Flexa Kleur van het Jaar 2021, Brave Ground™ is een warme, natuurlijke neutrale kleur die zorgt voor rust en balans in elke kamer. Dus makkelijke toe te passen in zowel woon- als slaapkamer.

Elk jaar bespreken onze kleurexperts en een team van internationale designers de nieuwste wereldwijde trends die ons dagelijks leven beïnvloeden. Vervolgens vertalen zij hun inzichten in één toonaangevende kleur die de sfeer van het moment weerspiegelt: een tint die impact heeft in huizen overal ter wereld.

De trendvoorspelling van dit jaar is dat we allemaal opnieuw bekijken wat er echt toe doet in ons leven. We maken de balans op en vinden een nieuwe, positieve weg vooruit door vertrouwen te hebben in onszelf, samen te werken, voort te bouwen op het verleden en plannen te maken voor de toekomst. Het vergt moed om verandering te omarmen en onze huizen bieden hierbij een solide, ondersteunende basis voor creativiteit.

Geef je huis een make-over met deze vier gebruiksvriendelijke kleurenpaletten, samengesteld met de Kleur van het Jaar als basis. Hiermee kun je jezelf op een aantal manieren uitdrukken en die eerste stap zetten.


  • Timeless Palet – uitgebalanceerde achtergrondExpressive Palet – Anders dan anders


  • Trust Palet – Rust en aardse tonenEarth Palet – Natuurlijk en balans


Voor welk kleurenpalet zou jij kiezen?