Terugkijken - Project Woonboerderij in Sint Oedenrode


Er was grondig nagedacht over de nieuw gebouwde woonboerderij in Sint Oedenrode. Prachtige oude elementen van hout en een adembenemd uitzicht over de weilanden. Maar hoe moet het nu met het interieur? Vooral de worsteling met de woonkamer was een breinbreker. Tot ik in beeld kwam....

Ik gaf richting aan het gevoel van de boerderij en de samenhang met de keuken. Landelijk maar toch eigentijds. Ook hier kreeg de kleur groen weer de kans om te shinen.

Voor de woonkamer keken we samen naar de juiste indeling. Vooral de grootte van de ruimte maakte sommige keuzes moeilijk. De wens was het gezellig werd maar niet te vol. Door opnieuw in de exacte functie van de woonkamer te duiken, gaf ik richting aan de juiste meubels. Samen zijn we naar een woonwinkel gegaan om de perfecte materialen uit te zoeken bij de banken. Ook een kleed met marmerlook doorbreekt de grijze vloer.

Een groen en stoer behang in de woonkamer gaf direct een goed gevoel. De accentkleuren zijn goud, terracotta en geel. Hierdoor doorbreekt je de groene sfeer zonder dat het druk wordt.

In een gezamelijke shoppingafspraak stelde ik de juiste accessoires samen. Sierkussens voor op de bank, een mooie kandelaar voor in de vensterbank, een lamp met een opvallende lampenkap en de perfecte salontafels. Deze sfeermakers zorgen voor een welkome afwisseling van kleuren en prints. Ook de verzameling van glazen items werden in de spotlight gezet door ze te bundelen in een kleine vitrinekast.

Door de muur in de woonkeuken ook groen te maken, zorgde voor verbinding tussen beide ruimtes. De gekleurde glazen lampen boven de ovale eettafel zorgen voor een speels effect.

Kijk je mee naar het eindresultaat?

Ben je benieuwd naar wat er in jouw huis mogelijk is?

Via de button hieronder kun je contact met me opnemen en help ik je (vrijblijvend!) verder.

Sfeerimpressie