“Opnieuw thuis in je eigen huis.”

Het is alweer herfst geworden! Meestal de tijd van het jaar om te veranderen van accessoires en zelfs een echte make-over te doen.

Kriebels
En al die tijd thuis doorbrengen, op allerlei manieren: werkend, genietend of gedwongen, gaf bij veel mensen kriebels. Er moesten dingen veranderd worden, misschien zelfs noodzakelijke aanpassingen. Ruimte maken binnen de ruimte die je voor handen hebt. En dat is lastig. Want, met zoveel activiteiten binnen je huis, zijn er ook zoveel wensen.

Dus waar begin je?
Dat is iets waar heel veel mensen tegenaan lopen. Er zijn lijstjes. Er zijn wensen. Er zijn mogelijkheden, maar ook beperkingen. Maar hoe te beginnen, of beter gezegd: waar te beginnen? Daar kan ik je bij helpen. Met inmiddels voldoende praktijkervaring, ga ik samen met jullie aan de slag gaan om het ideaal plaatje in jullie huis te realiseren. Samen maken we jullie huis dan opnieuw een thuis, dat aan alle huidige eisen voldoet.

Waarom mijn hulp kan helpen?
In een eerste gesprek zal ik veel vragen. Ik vraag jullie naar de ruimte(s) die jullie willen aanpakken, maar vraag ook naar andere onderwerpen: hoe besteden jullie je vrije tijd? Zijn er (jonge) kinderen, huisdieren of bijvoorbeeld pubers die graag een eigen plekje willen hebben? Samen schetsen we het perfecte plaatje. Ik neem jullie antwoorden mee, maar let ook op veel andere aspecten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan lichtinval en elektriciteitsaansluitingen. Ook zal mijn ontwerp altijd passend zijn in de praktijk. Natuurlijk gaan we werken aan een gelikte uitstraling, gedurfde kleuren en mooie interieuritems, maar deze moeten in een goede mix zijn met het daadwerkelijk goed kunnen gebruiken van de nieuwe ruimte(s).


En dan?
Als we eenmaal om tafel hebben gezeten en het eerste ontwerp met jullie gedeeld wordt, blijf ik betrokken in het vervolgproces. We gaan aan de slag met invulling van dit ontwerp. Kleuren, stalen, materialen: alles nemen we samen door. Uiteindelijk volgt hier een plan uit, om het vervolgens uit te gaan (laten) voeren. Wanneer jullie ontwerp wordt gerealiseerd door jullie of anderen, ben ik bij vragen altijd bereikbaar om mee te denken.

Final touch
Tot slot, kom ik graag nog een keer langs als het ontwerp werkelijkheid is geworden. Klopt het zoals we het samen hebben bedacht? Misschien is er nog behoefte aan de puntjes op i, of zijn jullie inmiddels zo enthousiast dat er een volgende ruimte aangepakt mag worden? ;-) Samen banen we ons een pad door het bos, zodat je deze keer de bomen (keuzes) wél blijft zien. Er zijn zoveel keuzes, en dat is tof (en niet lastig). O ja, niet geheel onbelangrijk, er zijn ontzettend veel mensen die de veranderkriebels nu omzetten naar aanpakken. Dat merk ik ook in mijn agenda. Die loopt enorm vol; neem dus liever te vroeg contact op, dan wanneer het zo noodzakelijk is geworden dat we dit leuke, zinvolle proces onder tijdsdruk moeten doen.

Meteen aan de slag?
Dat kan ook. In mijn e-book vind je ontzettend veel informatie die kan helpen bij het maken van de eerste keuzes, vertaald in 5 simpele stappen. Dit e-book krijg je gratis toegestuurd via dezelink. En misschien wel de allerbelangrijkste tip: wanneer het nog niet helemaal lukt, of je gewoon benieuwd bent wat ik specifiek voor jullie kan betekenen, dan bel gerust even.