Een nieuw interieur waarvan je nooijtgedacht had, dat het zo mooi kon worden!

Een nieuw interieur waarvan je nooijtgedacht had, dat het zo mooi kon worden!

3D ontwerp

 

Heb je een nieuw huis gekocht? Ga je verbouwen? Zoek je hulp bij de (her)inrichting van je huis maar ben je wel blij met je huidige meubels? Dan is het 3D ontwerp een goede keuze. Ik help je graag om een goede basis te creëren voor jouw nieuwe interieur.

 

Totaalpakket 3D

Wil jij echt een goed beeld krijgen van je nieuwbouwhuis? Wil je compleet ontzorgd worden door een plan van A tot Z? Dan is dit advies perfect voor jou. Van kleuren tot 3D beelden, verlichting, meubels en accessoires. Met dit advies kun je direct aan de slag!

 

Tarieven

Ik sta voor transparantie en duidelijkheid. Om je een goed beeld te geven, heb ik de volgende pakketten ontwikkeld. Deze geven een goede prijsindicatie. 

 

Inhoud Interieuradviezen

Een nieuw interieur ontwerpen, zo pak ik dat aan!

Ieder interieur ontstaat door een weldoordacht plan met de juiste keuzes. Graag help ik met het maken van de keuzes. Voor ieder een op maat gemaakt nieuwe interieur, voorzien van een eigen karakter en persoonlijke touch. Ontzorgen is mijn doel.

Ik leg graag hier aan je uit hoe het ontwerpen van A tot Z in zijn werk gaat.

Tarieven

Ik sta echt voor transparantie en houd er van als vooraf alles duidelijk is en er geen verassingen achteraf kunnen ontstaan.

Daarom heb ik diverse pakketten samengesteld zodat je al enigzins weet wat de prijs en de inhoud kan zijn. Kijk hier voor de prijzen.

Uiteraard is er geen enkel project hetzelfde dus maatwerk is ook een optie.

Veel gestelde vragen

Er kunnen veel vragen ontstaan voorafgaand ( en uiteraard ook tijdens) een interieuradvies. Hier lees je de meest gestelde vragen en antwoorden!

Reviews

Trots als een pauw ben ik op mijn projecten in mijn portfolio! Lees hier de ervaringen van de gelukkige bewoners waar mee ik heb mogen samenwerken.