Flexa Kleur van het Jaar 2019 - Spiced Honey

Spiced Honey is een ontzettend veelzijdige kleur waarmee je allerlei verschillende sferen kunt creëren, afhankelijk van het palet waarmee je de kleur combineert. Bekijk hoe je Spiced Honey kunt gebruiken in jouw huis en beslis welk kleurpalet het best aansluit bij jouw eigen stijl...

Een rustgevende plek om na te denken

Op zoek naar een plekje om op te gaan in het moment? Combineer dan de aardse tonen van Spiced Honey met zachte pasteltinten, warme houtkleuren en zachte stoffen om een heerlijke rustgevende plek te creëren waar je tot rust kunt komen en kunt nadenken.

Een knusse plek om lief te hebben

Als je je graag omringt met mensen en spullen die je liefhebt, is dit warme en uitnodigende palet echt iets voor jou. Door de mix van rijke tinten met veel pigment en eenvoudige houten meubels, gevlochten manden en aardewerk, ontstaat een ruimte waarin iedereen zich op zijn gemak zal voelen.


Een levendige plek om dingen te doen

Dit palet is voor mensen die een energieke en pittige sfeer willen creëren waarin ze elke ochtend enthousiast hun bed uit zullen springen. Spiced Honey zorgt voor balans en harmonie in een kleurenschema vol krachtige felle kleuren, met weelderige kamerplanten en pittige moderne meubels om de look af te maken.


Beleef de perfecte balans tussen sierlijkheid en huiselijke warmte met een elegante mix van subtiele neutrale kleuren en de rijke tinten van de Flexa Kleur van het Jaar 2019!