Terugkijken - Project woonhuis en keuken Eindhoven


Een van mijn projecten waar ik ook trots op ben is een woonhuis in Eindhoven. Nadat het huis was aangekocht zaten de bewoners met veel vragen over het inrichten van het nieuwe huis. Ook zou er stevig verbouwd worden, dus het was noodizakelijk om inzicht te krijgen in hoe het huis er dan uit kwam te zien. Ook moesten er veel keuzes gemaakt worden. Van vloer voor zowel boven als beneden als kleuren, raamdecoratie, styling. Kortom; ALLES! En dat kan best stressvol zijn, aangezien er zo veel keuze is tergenwoordig in materialen, woonstijlen, noem maar op. Tijd om hulp in te roepen dus!

Communicatie is erg belangrijk tijdens het hele proces omdat het goed is om aan te geven watwel wenselijk is en wat niet. Wij hebben de gehele periode in een fijne app-groep met zijn drie gezeten, waardoor we ook snel konden schakelen.

Alle wensen werden geinventariseerd en omgezet tot een prachtig plan. Hierbij waren de woorden modern, gezellig en warm de uitangspunten. De kleuren groen, grijs en hout komen terug in het interieur, waarbij okergeel en gouden elementen de accentkleuren zijn. En uiteraard zijn we de hal ook niet vergeten, een leuk groen behang zorgt voor een warm welkom. Het is een mooi geheel geworden waarbij alle bewoners ( inclusief twee kids) zich thuisvoelen en heerlijk tot rust komen.

Ook kreeg ik het vertrouwen om de gehele afstyling te verzorgen om dat echte WOW effect te creeren. Met veel planten en accessoires zorgde ik voor de finishing touch. Tijdens de lunchpauze was de onthulling van het totaalbeeld, een echt VT Wonen momentje! Ze waren enorm blij en verrast en zagen hun woning echt pas voor het eerst echt af. Met een trots gevoel ben ik daarna huiswaarts gekeerd en kijk er zeker met heel veel plezier op terug.

Kijk je mee naar het eindresultaat?

Sfeerimpressie