Review

Lees hier meer over wat de ervaringen van mijn opdrachtgevers.

Advies Eindhoven

Wij hebben Lieke gevraagd een kleuradvies en raamdecoratie advies te maken voor onze nieuwbouwwoning. We wilde graag dat alles één geheel zou worden en warm aan zou voelen (wat bij een nieuwbouwwoning best een uitdaging is in het begin). Na een leuke creatieve sessie waarbij wij aan konden geven wat we wel/niet mooi vonden, kwam Lieke een tijdje later haar plan presenteren. We zijn echt super enthousiast en gaan haar ideeën ook uitvoeren. Dit hadden we zelf niet kunnen bedenken! Daarnaast gaf ze ook nog wat leuke tips voor de inrichting en aankleding. We raden Nooijtgedacht dan ook 100% aan!!

Birgit en Rob – Eindhoven

Review interieuradvies Eindhoven

Project Woonhuis Nuenen

Met een woonkamer, keuken en erker die allemaal in elkaar doorlopen, was het voor ons lastig om het geheel te zien en toch per deel keuzes te maken.

Daarbij vinden we de Scandinavische woonstijl prachtig dan wel met meer warmte en iets meer kleur. Maar waar beginnen we? Na heel wat kleurenstalen te hebben bekeken, hebben we Lieke ingeschakeld en dat was een meer dan goede zet. Direct vanaf het eerste gesprek voelde ze ons goed aan. De presentatie die ze ons vervolgens gaf was zo logisch en passend, dat we daar nou niet zelf mee konden komen ;-)

Ieder z'n vak zullen we maar zeggen en Lieke is goed in haar vak. Prettig in de omgang, flexible, no-nonsense en creatief. Precies wat we nodig hadden!

Debbie en Ralf - Nuenen

Review interieuradvies Eindhoven

Compleet Interieuradvies

Lieke heeft ons vanaf het begin geadviseerd bij onze totaal verbouwing van ons huis in Eindhoven. Van indeling, kleuradvies tot aan meegaan om de keuken uit te zoeken. En aan het einde van het interieuradvies heeft ze alle accessoires uitgezocht en de afstyling gedaan. Echt een VT Wonen moment! Alles is super mooi geworden!

Andrea en Frank - Eindhoven


Totaal interieuradvies

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Lieke . Een lekkere frisse wind die met een eigen blik naar alles kijkt. Je bent niet teveel meegaand in onze bestaande denkwijze. Anders was het interieur weer te saai en te veilig geweest. Je hebt kennis van zaken en dat geeft een gerust gevoel. Je bent vlot, jong en durft je eigen mening uit te spreken. Ook luister je goed naar onze wensen waardoor het plan helemaal bij ons past. Door jou durfden we net iets meer, waardoor ons interieur echt een WOW factor heeft gekregen.

Jolijn en Bart – Sint Oedenrode

Review interieuradvies Utrecht


Interieuradvies woonhuis Utrecht

We hebben ontzettend veel gehad aan de professionele hulp van Lieke! Ze reageerde altijd super snel op appje, was erg flexibel in het afspreken en kwam zelfs meerdere keren helemaal naar Utrecht voor ons (vanuit son en Breugel!). Ze heeft oog voor de wat leukere en originele items en kan alles erg mooi combineren zodat het één geheel is. En dat alles voor ook een mooi budget! Kortom, een absolute aanrader voor iedereen die zijn huis wil renoveren!!

Nadia en Kevin – Utrecht

Interieuradvies Son en Breugel

Lieke heeft ons geholpen bij de inrichting van ons nieuwe huis in Son. Zij heeft goed geluisterd naar onze wensen en is zelfs naar de Randstad gekomen om ons recent verbouwde huis daar te bekijken. De ondernemers in de buurt kent zij goed, heel handig voor ons om gericht te kunnen kijken. De totale afronding van ons project zal nog wel even duren maar in de tussentijd kunnen we altijd mailen en app- en met haar als we twijfels hebben over kleuren of materialen. Fijn om samen met haar hulp een eigen draai te kunnen geven aan de inrichting van ons huis.

Paul & Maria - Son en Breugel

Review interieuradvies Son en Breugel

Zakelijk Interieuradvies

Lieke heeft ons advies gegeven met onze inrichting van ons nieuwe kantoor.

Wat wij heel prettig vonden is dat Lieke eerst kijkt wat onze wensen zijn en daar een advies over geeft met ook haar eigen ideeën en andere inzichten. Ons kantoor is uiteindelijk nog mooier geworden dan we hadden gehoopt. En ook echt helemaal af met oog voor details. Super tevreden over het advies en samenwerking met Lieke, echt een aanrader!

Rudi Boschman & Martin Bevers – Bedrijf Bevers & Boschman Son en Breugel


Interieuradvies Boxtel

We hebben Lieke gevraagd om een advies voor de beneden verdieping. De wens was dat alles een geheel zou worden. Hier kwamen we zelf niet uit!

We erg tevreden over alle gesprekken die we samen hebben gehad. Je hebt onze wensen super vertaald naar een mooi plan wat voor ons heel vertrouwd voelt. Ons interieur wordt nu een eenheid met leuke en verassende elementen.

Fijn is dat je goed bereikbaar bent ook als het plan afgerond is.

Peter en Marlou - Boxtel