Vanaf 1 maart is de voorjaarscollectie van Sostrene Grene beschikbaar. Kijken jullie alvast mee naar de must-haves? 

Het voorjaar ligt weer in het verschiet dus dat betekend ook weer een nieuwe impuls aan wooninspiratie.

Over Sostrene Grene

In 1973 begon het verrassende avontuur van Søstrene Grene in Aarhus, Denemarken. Het verhaal gaat over de twee al wat oudere gezusters Grene, Anna en Clara, die met passie kleine lichtpuntjes in het dagelijkse leven creëren. Anna en Clara vinden in zelfs de kleinste dingen schoonheid en vreugde en dat enthousiasme willen ze graag met anderen delen. Daarom zijn ze een winkelketen begonnen met een heel bijzondere sfeer. Het moet zijn alsof je in een oase terechtkomt voor een korte onderbreking van het drukke leven van alledag. Op die manier proberen de gezusters een achtergrond te creëren voor wonderbaarlijke belevenissen en aangename uurtjes. Belevenissen die mensen uitdagen om hun fantasie uit te leven en op onderzoek uit te gaan. Zoals Anna vaak zegt: “met een nieuwsgierige en creatieve geest kunnen zelfs de kleinste dingen heel wonderbaarlijk worden”.

Voorjaarscollectie

Bij het ontwerpen van hun interieurcollectie voor de lente hebben de zussen grote nadruk gelegd op mooie en opvallende elementen die warmte, rust en idylle uitstralen. Zachte vormen en textiel in fijne, zachtere kleuren staan deze lente in de schijnwerpers, wederom in combinatie met natuurlijke materialen zoals hout en rotan.

Pastel &  gekleurd glas

Wat mij enorm aanspreek in deze collectie, zijn de heerlijke voorjaarskleuren. Zachte vergrijsde pasteltinten die in veel interieurs passen. Zelf ben ik echt een enorme fan van vele soorten vaasjes, vooral gekleurd glas! Dus ik ben fan! Raad maar eens waar ik donderdag 1 maart naar toe ga.....  

Kijk voor de gehele catalogus op https://sostrenegrene.com/nl/.