Terugkijken - Project Woonboerderij Son en Breugel


Ook van dit project kan ik nog heerlijk nagenieten! Een prachtige woonboerderij gelegen in Son en Breugel met veel karakter.

Hier zijn we aan de slag gegaan om er een eigentijds interieur van te maken zonder de sfeer van de boerderij uit het oog te verliezen. De bewoners wonen hier al geruime tijd maar hadden niets meer aan het interieur gedaan. Ook gaven ze aan dat ze het moeilijk vonden om alles bij elkaar te vinden in de stijl die zij mooi vonden. Dus ik kwam als geroepen! Zowl de hal, woonkamer, keuken als werkkamer werden grodig aangepakt.

De uitgangspunten waren stoer en warm met een groene touch. Echt op mijn lijf geschreven dus! De echte eyecathcer in de woonkamer is de betonlook wand geworden waarbij de open haard als centraal middelpunt staat. De kast kreeg een nieuwe look door een likje verf waardoor er toch opbergruimte bewaard bleef. We kijken uiteraard ook naar de pratische kant van het inrichten.

In de keuken is de warmte toegevoegd door veel groen accenten te gebruiken. Dit zie je terug in de muur, het eetkamerbankje en de eetkamerstoelen. Maar ook het gebruik van planten maakt het helemaal af.

Ook hier mocht ik de afstyling van de ruimtes verzorgen en dan ben ik altijd in mijn nopjes. het is heerlijk om bezig te zijn in de ruimtes die al zo lang in mijn hoofd zitten. En om er dan eindelijk de juiste accesoires aan toe te voegen, is voor mij de kers op de taart. met veel zorg kies is deze items uit, en dat verschilt dus per project. Planten zijn er altijd terug te vinden, ook al is het soms een kunstplant voor degene die geen groene vingers hebben!

Bij de onthulling, waren ze ook hier tot tranen geroerd. En dan blijf iik natuurlijk niet achter. Het is onbeschrijfelijk wat het voor gevoel geeft! Helemaal in de wolken was ik toen ik naar mijn eigen huis terug ging. En dat ben ik nog steeds als ik de foto's terugkijk.

Kijk je mee naar het eindresultaat?

Sfeerimpressie