Tips voor een mini make over!

Je hebt de "veranderkriebels" maar wil niet rigoureus aan de slag met nieuwe meubels? Geef je woonkamer een mini make en creëren met minimale inspanningen een maximaal effect! Check hieronder de 5 vliegensvlugge tips !

Kleur

Kleur op de muur! Dit zorgt direct voor een grote sfeerverandering. Durf je dat niet? Kies dan voor een nieuwe wanddecoratie of voorzie een grote plaat met behang en hang deze op. Zodoende kun je ook weer makkelijk wisselen.


Stoffering

Andere gordijnen, raamdecoratie hoeft tegenwoordig niet altijd duur te zijn. Er zijn voldoende winkels waar je voor een klein prijsje mooie, eigentijdse raambekleding kunt kopen. Geen verstand van de juiste maten? Niet getreurd, inmeetservice kom je steeds vaker tegen.

Karpet

Durf eens een kleurrijk kleed toe te voegen aan je grijze bank. Dit is een instant succes omdat dit voor verbinding kan zorgen tussen alle woonaccessoires.

Groen

Planten en een mooie bos bloemen fleuren je interieur echt op. Geen groene vIngers? Ga dan voor een grote tak met besjes, katjes of net wat in het seizoen is. Hier heb je namelijk (bijna) geen omkijken naar. Als je dit ook niet goed kunt houden, kies dan voor een mooie kunsttak of bloem.

Sfeermakers

Wissel je sierkussens ook mee met seizoenen of trends. Door af te wisselen met groottes, materialen en kleuren frist je bank direct op. Geen zin om een volledig nieuw kussens aan te schaffen? Meet het op en kies voor een trendy kussenhoes.

Ben ik nog een tip vergeten? Deel dan jouw ideale tip met me!

Of nog meer lezen over hoe je het beste kan stylen? Lees dan mijn blog Styling.