Perfect voor nieuwbouw en verbouwingen!

Van keuzestress naar voorpret! Wordt jij overweldigd door alle keuzes die op je pad komen en krijg je hier eigenlijk alleen maar stress van? Niet nodig! Met dit complete interieuradvies zorg ik ervoor dat ik je ontzorg in het maken van keuzes. In het advies komen de juiste keuzes terug en is er ruimte voor

Hierdoor is het complete interieuradvies perfect voor jou. In 6 stappen creëren we jouw ideale interieur!

Een nieuw interieur ontwerpen, zo pak ik dat aan!

Stap 1 - Kennismaking

De wensen bespreken

Een intake- en kennismakingsgesprek (gratis) bij jou thuis of telefoon waarin we jouw woonwensen bespreken. In iets meer dan een uur tijd ontdekken we dan of we een klik hebben en vis ik uit met welke hulp jij het best geholpen gaat zijn.

Ik kijk naar de indeling van de ruimte(s), het kleurgebruik en jouw huidige meubels en accessoires.

Gaan wij samenwerken? Dan ontvang je een huiswerkopdracht van mij om je nog beter te leren kennen. Met de door jou gemaakte huiswerkopdracht kan ik me voorbereiden, want de hoeveelheid informatie die ik wil/moet opnemen om jou van een goed interieurplan te kunnen voorzien is gigantisch.

We duiken namelijk in jouw leven en die van je eventuele partner, kinderen en/of ouders. Hoe leef je, wat vind je belangrijk, welke rol speelt jouw woning daarin, waar gaat jouw hart sneller van kloppen en waar gaan je de haren van overeind staan? Dit ontdekken we tijdens onze persoonlijke inspiratiesessie aan huis.

Een kennismakingsgesprek plannen? Dat kan! Bel of app me op 06-227 87 355.


Stap 2 - Kleuren, moodboard en 3D plattegrond

Ik werk een persoonlijk interieuradvies uit met hierin;

* Een moodboard waarin de sfeer van jouw nieuwe interieur wordt gevisualiseerd.

* Ik maak een kleur- en materialenplan. Dit is een compleet advies met een mooie kleurencombinaties passend bij jouw woning en nieuwe interieur. Van vloer tot aan raamdecoratie en van verfkleuren tot behang. Ook geef ik advies over materialen die passen in het advies. Ik verzamel stalen en laat deze aan je zien. Je ontvangt een persoonlijke stalenbundel met alle advieskleuren en -materialen in een handige envelop zodat je deze ook makkelijk mee kunt nemen naar winkels.

* Een 3D plattegrond met diverse indelingsvoorstellen (maximaal 3) van de ruimte(s) van jouw woning. Hierbij laat ik je door middel van een 3D visualisatie zien wat het eindresultaat kan zijn.

360 graden panorama tour met VR bril

Krijg een echt kijkje in je nieuwe huis en interieur door middel van een 360 grade panorama tour. Zet de VR bril op en ervaar het zelf! Je krijgt ook een persoonlijke QR code van jouw ontworpen interieur waabij je daadwerkelijk rond kunt kijken in je huis. Dit geeft een goed beeld van je nieuwe interieur en zorgt voor het sneller maken van keuzes. 

* In een eerste presentatie nemen we het eerste gedeelte door. Ik presenteer mijn ideeën over jouw nieuwe interieur. Ik kan dan duidelijk uitleggen waarom ik voor ieder item heb gekozen, wat de gedachten zijn achter die keuzes en waar je op moet letten bij het vervangen van die items voor een anders stuk. Zo leer jij het hele interieurplan goed kennen zodat je uiteindelijk zelfverzekerd knopen kunt doorhakken op weg naar de realisatie van je interieur.

Er komt veel op je af tijdens deze presentatie omdat je direct een kijkje krijgt in je nieuwe interieur. Hierna volgt tijd voor terugkoppeling over het eerste deel. Welke onderdelen spreken je aan of juist niet? En er zijn combinaties mogelijk van diverse indelingen, waardoor we uitkomen bij het ideale interieur. Ik voer alle wijzingen door en zorg dat jouw persoonlijke interieuradvies zo snel mogelijk in je mailbox zit!

En als ik dan op de goede weg zit, ga ik door met het tweede deel van het plan.

Stap 3 - Meubelplan, stylingplan en tips & tricks

Ik maak een compleet meubelplan waarin alle meubel terugkomen die in jouw interieur passen. Ik zoek dus elk detail uit per meubelstuk dat in jouw huis kan komen te staan. Passend bij eventuele meubels die mogen blijven vanuit de oude situatie en geheel passend binnen jouw budget. In een handig kostenoverzicht zie je direct wat de items kosten en zit een link naar de juiste winkel om direct te kunnen shoppen.

Je ontvangt een bijpassend verlichtingsplan, waarin ik de lichtpunten en de juiste armaturen en lichtbronnen in jouw woonruimte aangeef.

Uiteraard horen er sfeermakers in huis. Deze worden uitgewerkt in een moodboard en omschreven in het stylingplan. Achter ieder item is een handige link toegevoegd, zodat je direct bij de juiste (online) winkel uitkomt. Deze accessoires en planten zorgen voor de puntjes op de i.

Als afsluiter deel ik mijn kennis in de tips en tricks. Hierbij kun je denken aan handige en praktische tips om te zorgen voor een leefbaar huis.

Stap 4 - Eindpresentatie

Dat plan stuur ik niet zomaar aan je door per mail, maar presenteer ik je tijdens een persoonlijke eindafspraak. Hierin licht ik nog een keer toe waarom ik bepaalde keuzes gemaakt heb en zorg voor alternatieve suggesties zodat het altijd bij je past.

Tijdens dit advies hebben we 4 contactmomenten; een kennismakingsgesprek, een inspiratiesessie, eerste presentatie en de eindpresentatie. Daarnaast hebben we veelvuldig contact via app, mail en telefoon om te brainstormen over jouw ideale interieur.

Stap 5 Aan de slag!


Je kan aan de slag! Met jouw persoonlijke interieurenvelop vol met stalen en interieurplan heb je alle handvatten om van je huis een thuis te maken.

Maar natuurlijk help ik je daarbij. Gedurende de tijd dat je bezig bent met je huis sta ik aan je zijde. Ik help je nog met kleine vragen, onzekerheden of keuzestress!



Stap 6 Styling - optioneel

Van advies naar realisatie

Je hebt nu een advies in handen en de realisatie kan gaan beginnen. Wil je ook dat ik help met shoppen of afstylen van de ruimte? Dat kan!

Ik ga speciaal op pad voor de perfecte accessoires om de puntjes op de i te zetten. Kijk hier eens bij mijn tarieven voor diverse mogelijkheden voor het afstylen van je interieur.