Binnenkijken - Moderne woning in een warme en gezellig sfeer

In Oirschot staat een authentieke woning met een moderne en eigentijds interieur. De woonkamer en woonkeuken hadden een goede basis, maar de bewoners misten warmte en gezelligheid. De hulp van Nooijtgedacht werd ingeschakeld om er één geheel van te maken en wat meer durf en pit toe te voegen.

De okergele wand in de woonkamer heeft de grootste verandering teweeg gebracht. Dit zorgt voor een warme uitstraling en verbinding in de gehele ruimte.

Het TV meubel werd vergroot en er werd een fauteuil toegevoegd waardoor de ruimte gevuld werd met de juiste items.

Het plekje bij de openhaard werd tot op heden niet veel gebruikt. Om de haard er bij te betrekken, is er gekozen om een daybed aan de achterzijde van de bank te plaatsen. Hierdoor is er een extra hoekje ontstaan waarbij de haard juist centraal staat. Een heerlijk plekje om te zitten!

In de vakkenkast kwamen alle dierbare herrinneringen beter tot hun recht, doordat er een balans is ontstaan tussen souvenirs, foto's en accessoires.

Reactie bewoners

‘Wij zijn echt heel erg blij met wat Lieke voor ons heeft gedaan! We hebben de hulp van Lieke gevraagd om van onze woonkamer weer echt een gezellige en sfeervolle ruimte te maken. Al een paar jaar wilden we ‘iets’ met de woonkamer. We vonden het alleen lastig om te bedenken hoe het moest worden. Na een hele fijne kennismaking heeft Lieke voor ons een stylingplan gemaakt. Dis was meteen helemaal wat we bedoelde! Hierbij heeft ze ook rekening gehouden met onze wens om een aantal meubels nog te houden. Het was erg fijn dat we Lieke altijd konden bellen of appen als er vragen waren. Lieke heeft ook de afstyling gedaan. Zo knap hoe ze met de accessoires er een super mooi geheel van heeft gemaakt! We genieten iedere dag van onze gezellige en knusse woonkamer!’ - Maikel en Annelieke-


Kijk je mee naar het eindresultaat?

Ben je benieuwd naar wat er in jouw huis mogelijk is?

Via de button hieronder kun je contact met me opnemen en help ik je (vrijblijvend!) verder.

Sfeerimpressie