“Altijd jouw thuis…”

Valt het jullie ook op? Ben je net terug van de zomervakantie, liggen de pepernoten al in de schappen. Kerstspullen kun je ook nu al op veel plaatsen spotten. De spullen die we kunnen kopen, zijn steeds minder seizoensgebonden. Dit is een mooie ingang voor mijn blog van deze maand.

Jouw (t)huis
Je woont je hele jaar in je huis. Een fijne bijkomstigheid als deze dan ook altijd als “thuis” voelt. Een plek waarin je graag thuiskomt na een lange werkdag of verre reis. Waar je je kunt ontspannen en het liefst ook nog persoonlijk is. Geen nietszeggend interieur, maar een plek die aanvoelt als jou. Grappig dat wanneer de blaadjes weer gaan vallen, veel merken gaan inspelen op de “woonmaand”, die traditioneel in oktober is.

Het hele jaar thuis

Is het niet veel logischer, als we ons onszelf het gehele jaar lekker in onze woning voelen? Natuurlijk heb je in de herfst net meer behoefte aan dat dekentje of kaarsje. Alleen wanneer de tijd van ‘drukte’ weer toeneemt en de agenda weer voller stroomt, is het zo belangrijk dat je je thuis kunt ontspannen. Altijd. Geen ergernissen aan interieur, dat is niet nodig. Niet in de herfst, maar zeker ook niet in de lente, zomer of winter.


Hulp gezocht?

Word jij deze maanden toch geprikkeld door dat ene tv-spotje of nieuw beeld op Instagram? En kom je er niet uit of je nu een nieuwe kleur op de muur moet laten zetten, of juist een totaal nieuwe inrichting moet aanschaffen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik denk graag mee, en samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw huis, jouw thuis wordt. Ook na oktober natuurlijk!

Tip!
Ga deze maand niet zomaar in op aanbiedingen in winkels. Zij houden oktober aan als een maand, waarin ze gaan stunten met prijzen. Zogenaamd. Laat je niet verleiden tot een snelle aankoop. Deze zijn immers vaak miskopen, en dan is je korting ook niets meer waard.


En samen met mij, kun je dat budget extra goed in de gaten houden. Naast mijn inkoopvoordeel bij bepaalde winkels, denk ik graag mee in jullie te besteden budget, zodat mijn oplossing ook een passende is. En niet eentje waar je de rest van het jaar weer voor moet sparen. ;-)