Terugkijken - Bedrijfspand Son


Voor een jong en stoer bedrijf in verzekeringen en hypotheken werd mijn hulp ingeschakeld. In het hartje van Son werd een nieuwe kantoorpand gebouwd waarbij de juiste inrichting bepaald moest worden.

Het uitgangspunt was stoer en gezellig, zeker niet te zakelijk. Klanten moeten zich hier thuisvoelen, bijna zoals in hun eigen huiskamer. De huisstijlkleuren (groen, grijs en bruin) en het logo waren natuurlijk onmisbaar in dit ontwerp .

Het ontwerp startte met het kiezen van de juiste vloer, een prachtige tapijttegel die zorgt voor een luxe sfeer en goede akoestiek. De belijning in de vloer zorgt ook voor een ruimtelijke indeling. De kleine details zoals zwarte klinken, stoelpoten en raamdecoratie zorgen voor stoere details.

Een echte eyecatcher is de houten balie met groene wand erachter. Modern en warm. Direct bij binnenkomst zorgen eigentijdse fauteuils voor een comfortabele wachtruimte.

Door te kiezen voor een grote fotowand in de vergaderkamer werd er een statement gemaakt en direct de link met Son en Breugel duidelijk. Een drieluik van de foto's hangt in de directiekamer. De grote ovale tafel met praktische maar kleurrijke stoelen biedt voldoende ruimte voor presentaties. De drie hanglampen erboven zorgen voor een huiselijke sfeer.

Voor de beplanting in het kantoor is gekozen voor groen gekleurde potten in de vensterbanken. Het groene gevoel wordt versterkd door een diversiteit aan planten.

Kijk je mee naar het eindresultaat?

Ben je benieuwd naar wat er in jouw huis mogelijk is? Of wil je misschien wel een bedrijfspand of B&B laten stylen?

Via de button hieronder kun je contact met me opnemen en help ik je (vrijblijvend!) verder.

Sfeerimpressie