Groen - verslaafd!

Als ik op een rommelmarkt ben, of in een woonwinkel , mijn oog valt altijd meteen op iets groens,  eigenlijk maakt het niet uit waar of wat! 

Omdat dit wel "mijn" kleur is, was dit ook mijn uitgangspunt voor mijn huisstijl. Dus niet alleen mijn visitekaartjes maar ook mijn brochure en items op mijn website zijn groengetint.  Groen is een rustgevende kleur en zorgt voor balans. Het is een positieve kleur die staat voor vertrouwen en verandering. Past precies dacht ik zo! 

Een tijd geleden restylde ik  een prachtige oude kast in de kleur Early Dew van Flexa voor een werkplek aan huis. Echt een blijvende kleur, vergrijsd groen. Deze kleur is een soort cameleon omdat het lijkt mee te kleuren met de tinten eromheen. Erg mooi geworden!

Ik ben daarna direct met mijn eigen sidetable aan de slag gegaan en daar friste mijn huis direct van op. Ook mijn mooie mintgroene lampen boven onze eettafel hangen er fris en fruitig bij. En uiteraard heb ik diverse planten in huis waardoor het geheel nog wat groener wordt. 

Inmiddels heb ik twee Franse gistflessen ( nog zo 'n verslaving!) die ik scoorde op een zoektocht op mijn favoriete rommelmarkt. Een grote groen-blauwe en een kleinere maar dan donkergroen. Mooie eyecatchers die weinig tot niets nodig hebben. Op zich staand een pronkstuk en met een tak erin helemaal af! 

Heb jij ook iets met groen? 

Mijn visitekaartjes! 

Kantoor aan huis met  de nieuwe "oude" kast in Early Dew van Flexa. 

Een van mijn vondsten op de rommelmarkt, een Franse gistfles! Staat prachtig bij het schlderij dat mijn vader gemaakt heeft.