Binnenkijken - Woning met een modern en huiselijk interieur.


Voor deze vrijstaande woning in Sint Oedenrode heb ik een totaal interieuradvies gegeven. Ik adviseerde de bewoners de meubels, accessoires, gordijnen, vloer, verlichting en zelf de kleur van het exterieur van het huis. Dat wil zeggen van A tot Z en zelfs de ouderslaapkamer op de bovenverdieping.

De wens voor een sfeervol, praktisch familiehuis heb ik vertaald in het gebruik van warme kleuren, natuurlijke materialen, gecombineerd met eigentijdse meubels. De woonstijl New Chique paste helemaal bij de bewoners en het huis.

Direct bij binnenkomst in de prachtige grote hal is er gekozen voor een echte eyecatcher. Een bloemenbehang dat gebaseerd is op de Oude Meesters waardoor het direct een chique gevoel geeft. De combinatie met de betonnen tegels is daardoor helemaal van nu.

Ook de groene streep in het eerste gedeelte van de hal valt direct op. Door gebruik te maken van een grote spiegel in hexagonvorm, creëert het speels effect.

In de woonkamer is een de ronde vorm van de binnenmuur iets waar je oog direct op valt. De vergrijsd groene kleur maakt deze muur het tot een warm geheel. De visgraat houten vloer past hier ook perfect bij.

In de zithoek geeft de knusse lichtgrijze hoekbank je een gevoel van thuiskomen. De okergele velvet draaifauteuil maakt de zithoek compleet. Voor de achterwand bij de TV is er gekozen voor een leer look behang waardoor de TV minder opvalt.

Voor meer pit en contrast zijn er zwarte elementen toegevoegd zoals de muur achter de TV met leer look behang, de vakkenkast en de zwarte ovale eettafel.

De stijlvolle en ranke ovale eettafel nodigt uit om heerlijke etentjes aan te beleven. Hierboven hangt een prachtige hanglamp met gekleurd glas dat zorgt voor een stijlvol geheel.

Als finishing touch verzorgde ik ook nog de afstyling waarbij ik de perfecte accessoires en planten kocht om er één warm en gezellig geheel van te maken. Zodoende kregen de bewoners een mini VT Wonen experience! Om het interieur meer persoonlijkheid en sfeer te geven heb ik met name in de accessoires gezocht naar warme tinten zoals bordeauxrood en okergeel, die mooi combineren met het groen in het interieur. Naast de groene muur is er ook gekozen voor diverse grote planten om te zorgen dat de hoogte van de ruimte ook benadrukt wordt.

Kijk je mee naar het eindresultaat?

Ben je benieuwd naar wat er in jouw huis mogelijk is?

Via de button hieronder kun je contact met me opnemen en help ik je (vrijblijvend!) verder.

Sfeerimpressie