Over mij

Welkom bij Nooijtgedacht! Mijn naam is Lieke Nooijen en ik ben het creatieve brein achter Nooijtgedacht.

Ik ben 42 lentes jong ;-) en woon in Son en Breugel, een heerlijk dorp middenin de natuur en dichtbij de steden. Ook ben ik moeder van een fantastische dochter van 12 (een echte "mini-me") en al heel wat jaren gelukkig getrouwd. Naast mijn gezin geniet ik van lekker eten en nieuwe dingen ontdekken. Verder ben ik dol op droge witte wijn, pokebowls, verse bloemen en reizen.

Hoe het begon

Na de make over van de kamer van mijn dochter werd mijn passie aangewakkerd. Ik had altijd al feeling met alles wat met interieur te maken had, maar nu wist ik het. Dit wil ik ook voor anderen doen!

Mijn passie ligt bij het bedenken en ontwerpen van een heel eigen interieur. Iemand blij maken met een prachtig en uniek interieur waar je je echt in thuis voelt, wat is er nou mooier?!

Na de afronding van mijn opleiding bij de Interieuracademie, heb ik de sprong gewaagd. Nooijtgedacht was geboren!

Vanuit mijn kantoor in Brabant bedenk ik de meest mooie interieurs die perfect passen bij de bewoners. Dit is voor mij een belangrijk uitgangspunt. Want ieder huis en zijn bewners zijn uniek.

Het vinden van de juiste indeling, kleuren, meubelstukken en accessoires is één van mijn grootste uitdagingen tijdens het ontwerpproces. Kijk eens bij mijn projecten om een beeld te krijgen van mijn ontwerpen.

Nooijtgedacht

Waaraan kun je de stijl van Nooijtgedacht herkennen, is erg vaak de vraag. Altijd lastig omdat ik er van overtuigd ben, dat het juist om de stijl van de bewoners gaat. Die moet perfect passen om zo echt een thuis te creeeren. Maar als ik dan toch moet kiezen, komen gezellig, fris, warm en eigen in me naar boven. Voor mij de basis van een lekker huis!

Ik gebruik vooral een mix van oud en nieuw, meubels of decoratie met een verhaal. Inmiddels weet ik door ervaring waar de mooiste stukken te verkrijgen zijn en ga er graag op uit om net dat ene item te vinden dat op jouw wishlist staat. Door het bezoek van kleine marktjes en unieke pop-up stores, blijven je interieuritems uniek.

 

Ik bruis van de ideeën en plannen en wil je graag helpen bij het creeeren van een vernieuwd eigen interieur.

- XOXO- Lieke Nooijen