Binnenkijken - Eigentijds hoekhuis in een warm Scandinavische stijl

 

Een hoekhuis in Nuenen was toe aan verandering. Er miste sfeer, warmte en kleur. De wens was ook om te zorgen dat het niet te licht en kil zou worden. Ook een persoonlijke touch mocht niet ontbreken.

Het werd een mooi mix van Scandinavische invloeden met een warme touch. De donkergroene muur zorgt direct voor een statement maar ook voor warmte.

Ook de keuken zou een verandering ondergaan , maar dit moest uiteraard wel in het geheel passen zonder dat het saai werd. De witte keuken had wel een kleur nodig om goed tot zijn recht te kunnen komen. Er is gekozen voor een nude-tint hexagon tegel tegen de achterwand. Dit is niet alleen een praktische maar ook mooie oplossing voor meer kleur in de keuken toe te voegen.

Door deze aanpassingen te doen, is het een warm en gezellig huis geworden.

Reactie van de bewoners;

“Met een woonkamer, keuken en erker die allemaal in elkaar doorlopen, was het voor ons lastig om het geheel te zien en toch per deel keuzes te maken. Daarbij vinden we de Scandinavische woonstijl prachtig dan wel met meer warmte en iets meer kleur. Maar waar beginnen we? Na heel wat kleurenstalen te hebben bekeken, hebben we Lieke ingeschakeld en dat was een meer dan goede zet. Direct vanaf het eerste gesprek voelde ze ons goed aan. De presentatie die ze ons vervolgens gaf was zo logisch en passend, dat we daar nou niet zelf mee konden komen ;-) Ieder z'n vak zullen we maar zeggen en Lieke is goed in haar vak. Prettig in de omgang, flexible, no-nonsense en creatief. Precies wat we nodig hadden! “ - Debbie en Ralf van Dorst-

 

Kijk je mee naar het eindresultaat?

Ben je benieuwd naar wat er in jouw huis mogelijk is?

Via de button hieronder kun je contact met me opnemen en help ik je (vrijblijvend!) verder.

Sfeerimpressie