Binnenkijken - Vrijstaand huis in Oss van oud naar nieuw

Het huis is in Oss gelegen op een prachtige en praktische plek. Geen toeval dat de bewoners hier verliefd op werden. Ze zagen direct de potentie van dit huis, maar daar moest nog wel een flinke verbouwing aan te pas komen. Er werd van alles gesloopt, vervangen en ook aangebouwd. Dit was een flinke klus!

De stijl die er gekozen is, past helemaal bij het huis en de bewoners. Hotel Chique met een eigentijdse twist. Het kleurenpalet is gekozen vanuit een ton-sur-ton gedachte, dit betekent kleur op kleur. Dus zachte beige tinten, okergoud met als contrast zwart en groen.

Als je de hal binnenstapt, waan je je in een echt Boutique Hotel. Zwarte elementen en een elegant behang dragen bij aan de sfeer. De deuren kregen een zwarte kleur waardoor ze direct weer eigentijds aanvoelen. In de hal is er zelfs gekozen voor een nieuwe stalen trap die zorgt voor een moderne look.

De keuken kreeg een grondige make-over waarbij er gekozen werd voor een groot kookeiland met een barretje. de lange wand herbergt veel opbergruimte en apparaten. het barretje is gemaakt op de kopse kant van het eiland dat direct zorgt voor verbinding met de woonkamer.  

De zithoek bevindt zich aan de voorzijde van het huis waarbij er zicht is op de open ruimte buiten. De grote bank is in de nis geplaatst waarbij de spotjes en wandlampen zorgen voor een zacht, warm en knus gevoel. De robuuste houten salontafel zorgt voor een stoere touch. De elegante velvet "schelpenfauteuil" met gouden pootjes is bij de zithoek geplaatst als eyecatscher in deze ruimte. Het TV meubel en de inbouwkast zijn uitgevoerd in het zwart, passend bij de visgraat houten vloer.

In de aanbouw is een grote lichtstraat geplaatst zodat deze ruimte veel natuurlijk daglicht heeft. Deze ruimte is nu de eetkamer geworden waarbij er ook een speelhoek is gecreerd. Een grote ovale eettafel met velvet eetkamerstoelen prokt als een echte eyecather in deze ruimte. het prachtige metalic behang van Arte zorgt voor een luxe uitstraling. Je kunt dit behang zien als een tekening, maar ook als een geassembleerd lijnenspel. Door dit lijnenspel telkens onder een verschillende hoek te combineren, krijg je een boeiend schouwspel met reliëf. De glanzende afwerking is bovendien een uitdaging voor het licht, dat nu eens opgeslokt en dan weer teruggekaatst wordt.

Een prachtig geheel met een luxe uitstraling waar de bewoners zich erg thuis voelen.

Kijk je mee naar het eindresultaat?

Ben je benieuwd naar wat er in jouw huis mogelijk is?

Via de button hieronder kun je contact met me opnemen en help ik je (vrijblijvend!) verder.

Sfeerimpressie