Nooijtgedacht, Interieuradvies & Stylingbureau

Interieur waarvan je nooijtgedacht had, dat het zo mooi kon worden!

Bent u op zoek naar advies hoe u uw nieuwe woning het beste kan inrichten? Of wilt u het interieur van uw bestaande woning eens grondig onder handen laten nemen? Voor al het interieuradvies op maat bent u bij Lieke Nooijen van Nooijtgedacht aan juiste adres.

Wie is Lieke Nooijen?

Lieke Nooijen is een gepassioneerd interieurontwerperster en interieurstylist. Haar opleiding volgede zij aan de Interieuracademie. Met de oprichting van haar eigen ontwerpbureau heeft ze van haar passie haar droombaan kunnen maken. Nooijtgedacht geeft altijd interieuradvies op maat, want elke opdrachtgever is verschillend en iedere woonsituatie weer anders. Alle interieuradviezen worden daarom volledig aangepast aan de wensen van de klant. Ook de woonstijlen verschillen, zowel industrieel, landelijk, modern, scandinavisch worden doorgevoerd in uw woonhuis.


Wat kan Nooijtgedacht Interieuradvies & stylingbureau voor u betekenen?

Voor uw woning kunnen meubels, keukens en badkamers op maat worden ontworpen. Ook kunt u advies krijgen over te gebruiken indeling, materialen, kleuren, het lichtplan en de styling. Tevens is aankoopbegeleiding mogelijk voor alles wat met de inrichting van uw woning te maken heeft, zoals voor meubels, opbergsystemen, verlichting, sanitair en woonaccessoires.

Naast advies over het interieur van uw woning, kan Lieke Nooijen u helpen met advies over het ontwerp en de indeling van uw woning. Uiteraard is er altijd ruimte voor advies aan huis.


Kennis van de regio Brabant

Nooijtgedacht kent de interieurwensen van opdrachtgevers in de regio Brabant. Op deze pagina vindt u een aantal inspirerende voorbeelden van interieuradviezen voor klanten in Breugel, Son en regio Eindhoven. Maar woont u in Tilburg, Oss, Helmond of Den Bosch? Dan is dat ook geen probleem, ik kom graag voor een advies aan huis.


Interieuradvies Brabant: ook voor het interieur van uw woonhuis

Lieke Nooijen kan advies voor het interieur van uw hele woning geven. Bij deze woning in Scandinavische / Moderne stijl is advies gegeven over de kleur, het te gebruiken materiaal en over de te gebruiken raambekleding.

Interieuradvies in Breugel wordt door Lieke Nooijen wordt altijd op maat gemaakt, zoals bij dit woonhuis waarin advies is gegeven over meer over de te gebruiken materialen, kleuren, inrichting en meubelen. Ik ben graag uw interieurstylist of interieuradviseur.


Interieuradvies Brabant: ook voor advies over delen van uw woning

Advies over het interieur kan ook worden gegeven voor delen van de woning. Bijvoorbeeld zoals bij een bestaande woning, waar het interieuradvies bestond uit het ontwerp van een industriële keuken met een kookeiland met zeer strakke lijnen, die goed aansluiten bij het verdere interieur van de woning.


Wilt u meer weten welk advies Nooijtgedacht voor het interieur van uw woning kan geven? Neem daarvoor contact op.

Over de kosten van een interieuradvies, kunt u terecht op mijn pagina met tarieven.

Inspiratie!

Ik deel graag de dingen die me inspireren, opvallen en waar ik gewoon blij van word!

Er zijn zoveel dagelijkse dingen die je kunnen inspireren om echt je eigen stijl en interieur te ontwikkelen. Daarom deel ik deze dingen in mijn inspiratieblog. Handige tips, de nieuwste trends en mijn favorieten vind je hier: inspiratie