Review

Lees hier meer over wat de ervaringen van mijn opdrachtgevers.

Review interieuradvies Eindhoven

Compleet Interieuradvies

Lieke heeft ons vanaf het begin geadviseerd bij onze verbouwing van ons huis in Eindhoven. Van indeling, kleuradvies tot aan meegaan om de keuken uit te zoeken. En aan het einde van het interieuradvies heeft ze alle accessoires uitgezocht en de afstyling gedaan. Echt een VT Wonen moment! Alles is super mooi geworden!

Andrea en Frank - Eindhoven


Totaal interieuradvies

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Lieke . Een lekkere frisse wind die met een eigen blik naar alles kijkt. Je bent niet teveel meegaand in onze bestaande denkwijze. Anders was het interieur weer te saai en te veilig geweest. Je hebt kennis van zaken en dat geeft een gerust gevoel. Je bent vlot, jong en durft je eigen mening uit te spreken. Ook luister je goed naar onze wensen waardoor het plan helemaal bij ons past. Door jou durfden we net iets meer, waardoor ons interieur echt een WOW factor heeft gekregen.

Jolijn en Bart – Sint Oedenrode

Review interieuradvies Utrecht

Basis interieuradvies

We hebben ontzettend veel gehad aan de professionele hulp van Lieke! Ze reageerde altijd super snel op appje, was erg flexibel in het afspreken en kwam zelfs meerdere keren helemaal naar Utrecht voor ons (vanuit son en Breugel!). Ze heeft oog voor de wat leukere en originele items en kan alles erg mooi combineren zodat het één geheel is. En dat alles voor ook een mooi budget! Kortom, een absolute aanrader voor iedereen die zijn huis wil renoveren!!

Nadia en Kevin – Utrecht

Advies Eindhoven

Wij hebben Lieke gevraagd een kleuradvies en raamdecoratie advies te maken voor onze nieuwbouwwoning. We wilde graag dat alles één geheel zou worden en warm aan zou voelen (wat bij een nieuwbouwwoning best een uitdaging is in het begin). Na een leuke creatieve sessie waarbij wij aan konden geven wat we wel/niet mooi vonden, kwam Lieke een tijdje later haar plan presenteren. We zijn echt super enthousiast en gaan haar ideeën ook uitvoeren. Dit hadden we zelf niet kunnen bedenken! Daarnaast gaf ze ook nog wat leuke tips voor de inrichting en aankleding. We raden Nooijtgedacht dan ook 100% aan!!

Birgit en Rob – Eindhoven

Review interieuradvies Eindhoven

Review interieuradvies Son en Breugel

Zakelijk Interieuradvies

Lieke heeft ons advies gegeven met onze inrichting van ons nieuwe kantoor.

Wat wij heel prettig vonden is dat Lieke eerst kijkt wat onze wensen zijn en daar een advies over geeft met ook haar eigen ideeën en andere inzichten. Ons kantoor is uiteindelijk nog mooier geworden dan we hadden gehoopt. En ook echt helemaal af met oog voor details. Super tevreden over het advies en samenwerking met Lieke, echt een aanrader!

Rudi Boschman & Martin Bevers – Bedrijf Bevers & Boschman Son en Breugel


Basis Interieuradvies

De samenwerking hebben wij als prettig ervaren, het beviel ons erg goed dat je gauw een beeld kreeg over wat wij mooi vinden. Het uiteindelijke interieur plan past perfect bij onze wensen. En het is erg fijn als er iemand met een andere blik naar je huis kijkt. Niet alleen het kleuradvies voor de wanden en de vloeren waren perfect. Maar ook de tips in het interieurplan waar je dingen kunt bestellen of kopen waren erg handig. Hierdoor hebben wij een goed en duidelijk advies gekregen om zelf aan de slag te gaan.

Toine en Reggie – Sint Oedenrode

Review interieuradvies Sint Oedenrode