Basis Interieuradvies

Heb je een nieuw huis gekocht? Ga je verbouwen? Zoek je hulp bij de (her)inrichting van je huis maar ben je wel blij met je huidige meubels? Dan is het basis interieuradvies een goede keuze. Ik help je graag om een goede basis te creëren voor jouw nieuwe interieur.

Een basis interieuradvies bestaat uit het in kaart brengen van jouw stijl. Met andere kleuren, materialen en een andere indeling kun je een heel ander interieur creëren. Je krijgt voldoende houvast om de ruimte praktisch en mooi in te richten en de juiste kleuren toe te passen.

Het project start met een intakegesprek bij jou thuis waarin we jouw woonwensen bespreken. Ik kijk naar de indeling van de ruimte(s), het kleurgebruik, de verlichting en jouw huidige meubels en accessoires.

Wat krijg je? Het advies bestaat uit:

* Een intakegesprek (gratis) bij jou thuis waarin we jouw woonwensen bespreken. Ik kijk naar de indeling van de ruimte(s), het kleurgebruik en jouw huidige meubels en accessoires.

* Een moodboard waarin de sfeer van jouw nieuwe interieur wordt gevisualiseerd.

* Een kleuradvies met hierin de kleuren en materialen welke passen bij het interieur dat je wilt creëren.

* Een 2D plattegrond met indelingsvoorstel van de ruimte(s) van jouw woning.

* Tips& tricks zodat je handvaten krijgt over de juiste meubels en accessoires die echt iets toevoegen aan je interieur.


Prijs vanaf € 647,50.

Deze prijzen zijn inclusief btw en een richtlijn voor het ontwerp van bijvoorbeeld een woon/eetkamer.

Basis interieuradviesRonde eettafel met ronde hanglamp

Groene muur woonkamerGroene muur eetkamer

Compleet interieurontwerp

Wil jij echt een goed beeld van je toekomstige interieur? Heb jij grotere plannen en wil je dit uitgewerkt hebben in een compleet plan dan is het complete interieuradvies perfect voor jou. Met een compleet interieuradvies krijg je alle handvatten en hulp die je nodig hebt om een prachtig nieuw interieur te creëren.

Wat krijg je? Het advies bestaat uit:


* Een intakegesprek (gratis) bij jou thuis waarin we jouw woonwensen bespreken.

* Een moodboard waarin de sfeer van jouw nieuwe interieur wordt gevisualiseerd.

* Ik maak een kleur- en materialenplan. Dit is een compleet advies met een mooie kleurencombinatie passend bij jouw woning en nieuwe interieur. Ook geef ik advies over materialen die passen in het advies. Ik verzamel stalen en laat deze aan je zien.

* Een 3D plattegrond met indelingsvoorstel van de ruimte(s) van jouw woning. Hierbij laat ik je door middel van een 3D visualisatie zien wat het eindresultaat kan zijn.

* In een tussentijdse presentatie nemen we het eerste gedeelte door. En als we op de goede weg zitten, ga ik door met het tweede deel van het plan.

* Ik maak een meubel- en accessoireplan passend bij jouw nieuwe interieur. Ook ontvang je een shoplist, met hierin de winkeladviesprijzen en winkels waar je deze meubels en accessoires kunt aanschaffen. Hierbij hou ik rekening met jouw budget.

* Je ontvangt een basis verlichtingsplan, waarin ik de lichtpunten en de juiste armaturen in jouw woonruimte aangeef.

* Uiteraard zal de eindpresentatie bij je thuis plaatsvinden.


Prijs vanaf € 1.350,00  

Deze prijzen zijn inclusief btw en een richtlijn voor het ontwerp van bijvoorbeeld een woon/eetkamer.

Afstylen van je interieur

Naast de verschillende interieurpakketten biedt ik een extra service aan. Bij deze service kom ik persoonlijk bij jou thuis om ervoor te zorgen dat alles perfect staat in jouw nieuwe interieur. Dit kan wanneer je recent bij Nooijtgedacht een interieuradvies hebt aangeschaft, maar ook wanneer je alleen mijn hulp voor styling wil. Doordat ik jullie ontzorg, kunnen jullie optimaal genieten van de nieuwe sfeer en zorg ik voor een WAUW effect! Zo kom je tot een prachtig eindresultaat waarvan je zelf direct kan genieten!

Nieuw plan

Dit pakket is bedoeld wanneer je al tevreden bent met de basis en meubels van jouw ruimte, maar graag hulp zou willen hebben bij het gezellig(er) maken. Of juist op zoek bent naar inspiratie of advies voor een paar nieuwe accessoires.

Om tot een gewenst resultaat te komen, bespreken we samen de wensen die je hebt. Welke sfeer je zou willen, wat je mooi vindt en wat je mist. Deze uitgangspunten ontvang je in de vorm van een moodboard. Hierna zal ik een stylingplan opstellen, waarin je alle accessoires en toevoegingen van sfeermakers terug kunt vinden. Hierbij zal uiteraard ook gekeken wordt naar de items die je al hebt. Vooral de persoonlijke items zijn erg fijn om terug te vinden in je interieur.

Daarnaast geef ik nog tips en tricks over eventuele toevoegingen van (kleine) meubels en verlichting die nog meer bijdragen aan het gewenste resultaat.

Ten slotte ga ik op pad om alle accessoires en planten zelf aan te schaffen en zal deze daarna met zorg en oog voor detail bij je thuis komen neerzetten.

Wat kun je verwachten?

1. Bezoek aan huis om alle wensen te bespreken en de situatie te bekijken

2. Stylingplan met tips voor accessoires en planten - Digitaal verslag met inspiratie afbeeldingen wat waar te doen in welke ruimte

3. Tips & Tricks - Diverse tips en tricks voor kleine aanpassingen in huis, dat direct sfeer verhogend zal werken

4. Persoonlijk inkopen (o.b.v. 2 uren) van nieuwe accessoires en planten - ik ga voor jullie shoppen met een door jullie vooraf bepaald budget

5. Afstyling aan huis met alle nieuwe items - Alle accessoires geef ik de perfecte plek in jouw interieur. (excl. werkzaamheden boor- en timmerwerk. Indien nodig heb ik hier wel mijn mensen voor!)


Prijs v.a. € 595,00 per ruimte

Deze prijzen zijn inclusief btw.

Afstyling van je interieur

Bestaand plan

Heb je van Nooijtgedacht een interieurplan ontvangen, en bijna alles al doorgevoerd maar je mist nog bepaalde puntjes op de i? Dan is dit pakket iets voor jou.

Bij dit pakket kom ik bij jou langs zodat het plan dat je hebt ontvangen tot in perfectie wordt doorgevoerd. Door dit pakket aan te schaffen, hoef je zelf niet na te denken over hoe je het beste nou al die accessoires kan plaatsen.

Wat kun je verwachten?

1. Styling aan de hand van een ontwerp gemaakt door Nooijtgedacht

2. Persoonlijk inkopen (o.b.v. 2 uren) van nieuwe accessoires en planten - ik ga voor jullie shoppen met een door jullie vooraf bepaald budget

3. Afstyling aan huis met alle nieuwe items - Alle accessoires geef ik de perfecte plek in jouw interieur. (excl. werkzaamheden boor- en timmerwerk. Indien nodig heb ik hier wel mijn mensen voor!)


Prijs v.a € 265,00 per ruimte