Over mij

Welkom bij Nooijtgedacht! Mijn naam is Lieke Nooijen en ik ben het creatieve brein achter Nooijtgedacht. Moeder van een fantastische dochter van 9 en al heelwat jaren gelukkig getrouwd. Vanuit mijn kantoor in Son en Breugel bedenk ik de meest mooie interieurs die perfect passen bij de bewoners.

Mijn passie ligt bij het bedenken en ontwerpen van een heel eigen interieur. Gelukkig heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt! Iemand blij maken met een prachtig en uniek interieur of meubel, wat is er nou mooier?!

Het vinden van de juiste indeling, kleuren, meubelstukken en accesoires is één van mijn grootste uitdagingen. Inmiddels weet ik door ervaring waar de mooiste stukken te verkrijgen zijn en ga er graag op uit om net dat ene item te vinden dat op jouw wishlist staat. Door het bezoek van kleine marktjes en unieke pop-up stores, blijven je interieuritems uniek. Maar ook het eigenhandig restylen van een jouw eigen meubelstuk om het weer eigentijds te maken, behoort tot de mogelijkheden.

Ik gebruik vooral een mix van oud en nieuw, meubels of decoratie met een verhaal. Natuurlijk komen de nieuwste trends en Hollandse kunstenaars ook naar voren.

Dat maakt jouw interieur pas echt eigen!

Ik bruis van de ideeën en plannen en wil je graag helpen bij het creeeren van een vernieuwd eigen interieur.

- XOXO- Lieke Nooijen