src=&noscript=1" />

 

Binnenkijken - Nieuwbouwwoning Eindhoven

Aan de rand van het Eindhovense stadscentrum ligt hét nieuwe tuindorp Berckelbosch.
De architectonisch hoogwaardige koopwoningen in jaren dertig stijl zijn gasloos gebouwd en staan in volwassen groen.
Mede dankzij die fijne ligging is het stads wonen met een dorps karakter in Berckelbosch.
Je woont er met het comfort van de 21e eeuw, terwijl de architectuur subtiel verwijst naar de jaren 30.

Om er voor te zorgen dat het nieuwbouwhuis wel echt bij de bewoners paste, zijn we samen aan de slag gegaan. Het uitgangspunt voor de woonstijl was dit keer Warm Scandinavisch. De frisse tinten die bij Scandinavische woonstijl passen zoals licht groen, grijs en blauw. Daarnaast wilden we wel zorgen voor een warm en modern geheel.

In de hal is er gekozen voor een grote fotoprint met een bloemenpatroon van KEK Amsterdam. Een tijdloze print door gebruik te maken van grijstinten. Dit past perfect bij de echte houten vloer in een Hongaarse punt.

Als je de woonkamer binnenkomst, stap je direct in een prachtige zwarte keuken met een kookeiland. Het hart van de woning! Om deze ruimte ook een ander karakter te geven, is er gekozen voor een andere vloer. Een lichtgrijze betonvloer die halverwege het kookeiland stopt. Een praktische vloer in de keuken die makkelijk schoon te houden is. Op de achterwand van de keuken is een lichtgroene tint van Farrow and Ball te zien. Dit maakt het tot een fris geheel.

In het verlengde van de keuken, staat de prachtige eettafel van Nederlands design op maat gemaakt. Een houten tafel met Fenix - toplaag. Dit is een krasvast materiaal, ook weer een mooie uitstraling en praktisch! De blauwe opengewerkte hanglampen boven de tafel zijn gemaakt van gereycled plastic.

Als raambekleding hebben we gekozen voor witte shutters, dat zorgt voor fijne lichtinval. Ook de transparante gordijnen zorgen voor extra toevoeging in huis, hierdoor ontstaat er een goede akoustiek. Dit is namelijk wel één van de uitdagingen in een nieuwbouwhuis.

In de zithoek is de bestaande bank en de blauwe fauteuil uit het vorige huis meegenomen. Ook de moderne witte kasten en lampen mochten mee. Deze items zijn uiteraard helemaal verwerkt in het ontwerp en passen daarom als een jas in het nieuwe huis. De roze tint op de muur van de TV zorgt voor een warme uitstraling. Door middel van kleurgebruik toe te passen, zorg ik ervoor dat de verschillende functies in één ruimte worden onderscheiden. Altijd met oog op de juiste zichtlijnen en de eyecatchers op de juiste plaats.

Een prachtig geheel met een frisse en moderne uitstraling waar de bewoners zich erg thuis voelen.

Kijk je mee naar het eindresultaat?


Ben je benieuwd naar wat er in jouw huis mogelijk is?

Via de button hieronder kun je contact met me opnemen en help ik je (vrijblijvend!) verder.

Sfeerimpressie