Online Interieuradvies

Persoonlijk online interieuradvies

Uiteraard kom ik het liefste persoonlijk bij je langs. Maar soms is dat lastiger en nu helemaal wanneer er zoals nu geadviseerd wordt om vanwege Corona virus zo min mogelijk contact te hebben. Ook breng je nu veel meer tijd door in je eigen huis, waardoor je juist aan de slag kan om de sfeer te verbeteren. Dan is een online advies juist de uitkomst in deze tijd. Hiervoor heb ik een extra mogelijkheid in het leven geroepen;


Interieuradvies via Skype, Facetime of telefonisch

Zit je met een concrete vraag? Stuur me vooraf foto’s en een plattegrond toe van de ruimte waar het om gaat en ik geef je tijdens een webcamsessie een consult van 1 uur.

Snel en persoonlijk advies: in 1 uur weet je meteen jouw volgende stappen om tot jouw nieuwe interieur te komen

Online: je hoeft er de deur niet voor uit en kunt het inplannen wanneer jou uitkomt.

Handout: na onze sessie stuur ik je een handout met een samenvatting van alles wat we besproken hebben, waaronder eventueel de te gebruiken kleuren of behang, de leukste woonwinkels waar je online kunt bestellen en diverse tips & tricks.


Tarief: € 100,00Uiteraard zijn mijn andere adviezen zo aan te passen dat we veelvuldig contact met elkaar kunnen hebben en de eindpresentaties in de toekomst kunnen plannen, geen probleem! Lees hier meer over de andere adviezen.

Aanvraag online Interieuradvies