Terugkijken - Project afgerond!

Afgelopen maand heb ik een heel leuk project mogen afronden. Vanaf het eerste moment ben ik betrokken geweest bij de renovatie van een benedenverdieping van een hoekwoning met een praktijk aan huis. Van kleuradvies, het uitzoeken van meubels tot het afstylen van de woning met nieuwe en herbruikte items.

De wens van de bewoners was om weer één geheel te creeeren en de natuur van buiten naar binnen te brengen. Dit alles met een industriele touch. Er waren enkele items die terug moesten komen, vooral de persoonlijke herinneringen zoals een oude kapstok uit het ouderlijk huis, foto's en kadootjes van vrienden en familie. Juist deze items zorgen voor een echt thuis dat past bij de bewoners.

Als snel was het gemaakte moodboard en de uitgekozen kleuren "spot on"! Tijdens de verbouwing moesten er een aantal keuzes gemaakt worden, waarbij ik adviezen gaf. Ook toen er even een kleine kink in de kabel kwam tijdens de bouw, was er een oplossing te vinden. Na een aantal persoonlijke afspraken aan huis, werden de meubels van het plan langzaamaan geintergreerd en kwam het tot een prachtig, warm eindreslutaat.

Ook kreeg ik het vertrouwen om als personal shopper de accessoires aan te kopen. De finishing touch bracht ik aan door het geheel af te stylen. De bewoners konden niet wachten om de woning weer te betreden. Op van de zenuwen kwamen zij in hun nieuwe huis binnen. Ze waren overmand door emoties en wisten niet waar ze moesten kijken. Ieder hoekje werd opnieuw beleefd en zorgde voor een enorm gevoel van thuis komen. Dat was de kroon op het werk!


Kijk je mee naar het eindresultaat?

Sfeerimpressie