Terugkijken - Stadswoning in Utrecht


In het hartje van Utrecht staat een prachtige stadswoning. De inrichting was echter gedateerd en kon wel een nieuwe look en feel gebruiken. Die perfect bij de nieuwe bewoners past namelijk!

Allereerst werd er gekeken naar de indeling. Door de keuken en de zithoek in de woning te wisselen werd de indeling ruimtelijker. En door te kiezen voor openslaande deuren naar de tuin werd er een heerlijk binnen-buiten gevoel gecreerd.

De zithoek werd naar voren getrokken waardoor er een gezellige hoek ontstaat met zicht naar buiten. Uiteraard werd er ook gelet op de juiste afmetingen van de items, om zo voor een open karakter te zorgen. De langste muur in de ruimte werd een stoere kleur groen waarbij de eethoek en de zithoek met elkaar worden verbonden. Hierbij zorgt de kleur niet alleen voor een statement in de woning maar ook voor warmte en gezelligheid.

Een aantal meubels waren al aangeschaft maar er waren nog geen keuzes gemaakt over de vloer, kleur op de muur en raamdecoratie. Ook de tips over wanddecoratie werden ter harte genomen. Als kers op de taart mocht ik de accessoires gaan shoppen voor ze om het perfecte geheel te stylen.


Reactie van de bewoners;

"We hebben ontzettend veel gehad aan de professionele hulp van Lieke! Ze reageerde altijd super snel op appje, was erg flexibel in het afspreken en kwam zelfs meerdere keren helemaal naar Utrecht voor ons (vanuit Son en Breugel!). Ze heeft oog voor de wat leukere en originele items en kan alles erg mooi combineren zodat het één geheel is. En dat alles voor ook een mooi budget! Kortom, een absolute aanrader voor iedereen die zijn huis wil renoveren!!"

Nadia en Kevin – Utrecht


Kijk je mee naar het eindresultaat?

Ben je benieuwd naar wat er in jouw huis mogelijk is?

Via de button hieronder kun je contact met me opnemen en help ik je (vrijblijvend!) verder.

Sfeerimpressie