Binnenkijken - Woning met industriele look & feel


In het prachtige dorp Sint Oedenrode staat een ruime eengezinswoning met een heerlijke woonkamer en keuken. De inrichting was niet naar de smaak van de nieuwe bewoners en de indeling liet ook te wensen over.

Allereerst werd er gekeken naar de juiste kleurstelling die niet alleen zou passen bij de mooie beton tegels maar ook bij een warme industriele sfeer. Er is voor een stoere kleur groen gekozen in een vergrijsde tint.

De verandering start al in de hal. Hier is gekozen voor een nieuwe stalen deuren en zwarte elementen voor een stoere look. De combinatie van staal, groen en natuurlijke materialen zoals diverse warme soorten hout, zorgen voor een sfeervol geheel. Ook de trap is voorzien van een staal-look door deze antraciet te schilderen. Zodoende is het één geheel geworden.

De zithoek werd aan de voorzijde van het huis geplaatst waardoor er een gezellige hoek ontstaat met zicht naar buiten. De hoekbank in de warme cognac kleur vormt een fijn contrast met de vloertegels. Een vintage kleed en diverse ronde salontafeltjes maken het geheel af.

In het hart van de woonkamer is er een donkere, maar tijdloze keuken geplaatst. Vanaf de keuken is er zicht op zowel de eetkamer als de zithoek. Het barretje zorgt voor een heerlijk plekje voor een ontbijtje in de ochtend. Ook hier is er ook naar de praktische kant gekeken en is er een groot magneetbord opgehangen met stoere leren lussen voor de boodschappenlijstjes.

Tegenover de keuken komt de grote houten vitrinekast perfect tot zijn recht. Hier zijn alle dierbare herrinneringen terug te vinden. Ook biedt de kast voldoende opbergruimte onderin.  

Het krokodillen look behang zorgt voor een eyecather in de eethoek. Aan een stoere ovale tafel staan diverse kleuren stoelen voor een speels effect. De open lampen van staal zorgen voor een mooi lichteffect en een doorzicht naar de tuin.

Als finishing touch verzorgde ik ook nog de afstyling waarbij ik de perfecte accessoires en planten kocht om er één warm en gezellig geheel van te maken. Zodoende kregen de bewoners een mini VT Wonen experience!

Kijk je mee naar het eindresultaat?


Ben je benieuwd naar wat er in jouw huis mogelijk is?

Via de button hieronder kun je contact met me opnemen en help ik je (vrijblijvend!) verder.

Sfeerimpressie